0

Befason Ramiz Lladrovci “Unë Pi Kokakollë Se Jam Katunar“ Por Ju…(Video)

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka bërë edhe një punë tjetër si kryetar. Ka zyrtarizuar pijen e cila do ta shoqëroj në secilin takim të tij me qytetar.Gjithashtu pija Fanta e cila është e njohur për konsumim nga aristokratët e ndryshëm në botë..“Unë pi kokakollë se jam katunar, ama për qytetarët e Drenasit do të ketë vetëm Fanta”, ka thënë Lladrovci.Ky vendim është cilësuar si sakrificë e Lladrovcit, pasi ai vet e pi CocaCola, një pijë e destinuar për klasën e mesme nëpër botë….Shtypni posht reklamen dhe ju hapet shkrimi i plot

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *