0

Dasmën e kësaj Nuse nga Struga e ëndërrojnë të gjitha femrat Shqiptare! (Video)

Momenti i marrjes së nuses duket se është një moment shumë i rëndësishëm për shqiptarët. Shpeshherë kemi parë që dhëndri zgjedh ta marrë nusen me helikopter.
Veç helikopterit, ai ka zgjedhur që të përdorë edhe dy limuzina “Audi” në shërbim të ceremonisë së martesës së tij.
Familja tij ju përshëndet nga Veleshta, ja me çfarë e marrin nusen këtej nga Struga e dytë, me dy limuzina dhe një helikopter. Ju përshëndesim, flm nëse e postoni.
NDIQNI PAMJET E VIDEOS ME POSHTE:

Video Link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *