0

Dueli i jashtëzakonshëm i John Cena-Mark Henry që kalon limitet e të pamundurës, nuk do e besoni se çfarë do ndodhë (Video)

Sporti i pamëshirshëm i WWE ka shumë vite që i mban të çmendur pas ekranit të gjithë amerikanët. Dhuna e përdorur dhe mjetet e forta e bëjnë këtë sport shpesh herë të pabesueshëm.
Ndeshja që do tu tregojmë sot është dueli John Cena-Mark Henry, ku ndryshe nga herët e tjera ato e kanë nisur duke matur forcën e dorës.
Por e papritura ndodh, pasi fillimisht ishte Henry fitues i mundshëm dhe në momentin që Cena mori kthesën dhe po fitonte ndërhyri Randy Orton dhe aty ndodh çudia.
Per me shume Shiko Videon Mbi …

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *