0

E FUNDIT : Djali i Hashim Thaqit problem me sigurimin ne Disko, a e din kush o baba jem? Ko mju kall krejt (VIDEO)

ndrit Thaqi është djali i vetëm i Ministrit të Punëve të Jashtme, Hashim Thaqit. Ai për nga pamja fizike ngjan më tepër më të atin se sa nënën, Lumnijen.
Ai falë prindërve pasanikë, gëzon një jetë të mirë luksoze.
Se qfarë jetë bën Endriti këtë na e tregojnë më së miri fotografitë e tij të shpërndara në rrjetet sociale.
Por se qfar ka ngjar ne nje Disko te nates mes Sigurimit te Diskos dhe Thaqit shikojeni ne vazhdim duke Shtypur Rrekklamen (KUTIN) me poshte…

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *