0

E Pabesueshme: Shkon në spital që të lindë një fëmijë, në sallën e lindjes e zbulojnë se ka….(Video)

Shkon në spital që të lindë një fëmijë, në sallën e lindjes e zbulojnë se ka. Një histori e pabesueshme vjen nga një spital në Ambikapur, në lindje të Indisë. Një vajzë 25- vjeçare kishte shkuar në spital vetëm pak para lindjes, e bindur se do sillte në jetë një vajzë. Por kur nisën dhimbjet, mjekët kuptuan se vajza Manita Singh kishte një problem tjetër, ja cfarë ishte, shtypni poshte reklamenn dhe ju hapen fotot befasuese:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *