0

E turpshme: Hapet klinika e parë ne Tiranë, ku mjeket punojnë gjysme te zhveshura (Video)

E turpshme: Hapet klinika e parë ne Tiranë, ku mjeket punojnë gjysme te zhveshura.Është hapur klinika e pare ne Tirane ku doktoreshat punojnë gjysme te zhveshura, gjë qe ka bërë bujë te madhe ne rrjetet sociale.
A është kjo diçka për ti afruar klientët me shume nuk e dimë, te afermt me burimet tona kanë treguar për ketë lloj biznesi i cili nuk është dëgjuar kohe me pare.
Shtyp nëreklam poshtë dhe ju hapen pamjet e videos:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *