0

Haklajt: Saliun e duam të përgjigjet para drejtësisë e jo të vdekur – pasi po ta donim të tillë ai sot nuk do ekzistonte as si emër

Haklajt nuk kanë besim tek drejtësia dhe kjo duket fare qartë. Ata që kanë ngelur nga fisi i Haklajve nuk kanë bërë denoncim tek organet ligjzbatuese për akuzat ndaj Berishës, i cili ka vrarë dhe ka shuar gati të tërë fisin e Haklajve në Tropojë. Madje aq i madh ka qenë mllefi i Berishës, sa me urdhër të tij janë rrafshuar edhe kullat, më kryesorja, kulla e madhe e plakut të Haklajve, Muharrem Haklaj, babai që varrosi me duart e tij në lule të moshës djem dhe nipa. Por Haklajt nuk e duan të vdekur Sali Berishën, pasi po ta kishin dashur këtë gjë, do të ishte realizuar me kohë. Mundësia do të ishte gjendur, sidomos pas largimit nga pushteti këtu e 5 vite më parë. Klikoni foton mbi reklam dhe lexoni reagimin e të parit të Fisit Haklaj ↓

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *