0

I pastrehu gjeti 10 mijë dollarë dhe ja ktheu pronares, surpriza erdhi pas këtij gjesti

Një gjest i bukur moral vjen nga New Haven, Connecticut, SHBA. Elmer Alvarez, i pastrehë, gjeti një çek prej 10,000 dollarë në rrugë.Pa hezituar për asnjë sekondë, ai ia ktheu menjëherë paratë pronares. Doli se çeku i takonte Roberta Hoskie, një milionere dhe tregtare patundshmërish, shkruan Spotlight.
Per te pare lajmin e plote shtypni ne katrorin me poshte…

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *