0

Këto fjalë te Ronaldos po bëjnë me lot te gjithë botën.. Kur kam qene i ri i kame thëne babit tim qe ne do te…

Këto fjalë te Ronaldos po bëjnë me lot te gjithë botën.. Kur kam qene i ri i kame thëne babit tim qe ne do te…
Kur kam qene i ri i kame thëne babit tim qe ne do te bëhemi te pasur dhe do te kemi shtëpi te madhe, pastaj ai me tha bir kjo është e pa mundur,
Sot i kam ato qe i kam thëne babait tim,por nuk e kam babin tim, kjo është vërtet e dhimbshme por kjo me ka forcuar te jem ky qe jam.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *