0

Kjo është gruaja bukuroshe e Naser Rafunes, nuk mund ta besoni se kush është (FOTO)

Aktori së fundi është popullarizuar shumë përmes rolit të Xhek Setres në serialin “Çka ka Shpija”, ku ka një karakter mjaftë të veçantë e njëkohësisht qesharak. Derisa në serial është i martuar me Rabijen, që është gjithë teka, në jetën reale gruaja e tij është krejt ndryshe. Rafuna ka shumë foto me të shoqen, të cilën pa dyshim se e do shumë, a jeni gati ta shikoni se kush është, shtypni posht reklamenn dhe menjëher ju hapet foto e saj:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *