0

Kjo ishte gruaja e parë e Ramush Haradinajt shum me e mirë se Anita, por u ndanë vetëm sepse Ramushi…(FOTO)

Anita Muçaj dhe Ramush Haradinaj, ishin njohur gjatë punës para shumë viteve. Me pastaj mes tyre kishte lindur dashuria, ku tashmë janë bërë 13 vjet prej kohës që janë bashkë dhe kanë krijuar familje. Por Ramushi para se njoftohej me Aniten, Ai ishte bashkë me një grua tjetër, ku edhe Ramushi e ka pranuar vet këtë, ja kush ishte ajo, per me shume kkliikoni posht reklamenn dhe menjeher ju hapen fotot e saj:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *