0

MOS E BESO PO DESHE! POR FATIN E KE TË SHKRUAR NË GISHTIN E VOGËL, MËSOJE TANI!

Ju do të keni vënë re se distanca e falangave të gishtit tuaj të vogël nuk është e njëjtë.
Besohet se gjatësia e saktë e secilës nga tre falangat mund të përcaktojë karakterin e personit dhe kjo është veçanërisht e vërtetë për gishtin e vogël. Tre falangat e gishtit të vogël mund të ju ndihmojë të mësoni gjithçka për veten, por edhe për të tjerët.
Falanga 1
Nëse falanga e parë, ajo më larg nga pëllëmba e dorës, ka gjatësinë më të gjatë, kjo do të thotë se ju i jepni një përshtypje të thellë njerëzve. Ata ju konsiderojnë një udhëheqës dhe çdo herë që ata kanë një problem ata ju drejtohen për këshilla.per te pare videon klikoni mbi r4eklam…..

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *