0

Ngjarje tragjike në Prishtinë sapo ndodhi para 10 minutash ka edhe të…/PAMJE

E fundit sapo ndodhi tronditet Prishtina ka edhe të vdekur….Ngjarja e rëndë ka ndodhur para pak minutave ku 39 vjeçari me iniciale (A.M) është gjetur i vdekur. Sipas te dhenave ngjarja ka ndodhur ku dy persona kanë pas mos marreveshje mes tyre, dhe (A.M) është vrar me 5 plumba. Kamerat e një lokali e kan siguruar videon kur ndodhi vrasja, dhe Policia është në kërkim të dyshuarit.
Shtyp në (reklam) poshtë dhe ju hapet video:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *