0

Një lajm i madh vjen nga Zvicra për shqiptarët, ajo u jep 8.2 Milion Frang atyre qe dojn me …

Një projekt prej 8.2 milionë franga zvicerane do të vazhdojë të mbështesë krijimin e vendeve të punës për të rinjtë në Shqipëri, thuhet në një njoftim nga Ambasada e Zvicrës në Shqipëri.“RisiAlbania” nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim
Per me shume shtypeni rekklamm me posht dhe hapet video e plote:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *