0

Pamje Të Rënda/ Humbi Ndeshjen Në Boks, Por Duhet Të Duronte Edhe Nënën (Video)

Në ndeshjen e fundit të djalit të saj, ajo ka qenë tepër aktive duke i dhënë udhëzime, teksa qëndronte jashtë ringut. Por pavarësisht mbështetjes së madhe të nënës së tij, ky sportist pësoi një humbje të rëndë.Megjithë ndëshkimit që i kishte dhënë kundërshtari, duke i shkaktuar disa plagë në fytyrë, ai duhet të jeptë menjëherë sqarime të nëna e tij, e cila i lëshoi edhe një shuplakë…Shtypni posht reklamen dhe ju hapet videoja e plote:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *