0

Përfundon Gjithçka: Fundoset Saimir Tahiri, zbulohet biseda e Tahirit me Moisi Habilaj, ku ai i thotë, “A je gati të….(VIDEO EKSKLUZIVE)

Përfundon Gjithçka: Fundoset Saimir Tahiri, zbulohet biseda e Tahirit me Moisi Habilaj, ku ai i thotë, “A je gati të….Saimir Tahiri është më i lakuari kohët e fundit për shkak të skandalit ku u përfshi, që pasi autoritetet italiane nxorën një dosje me përgjime ambjentale mes dy trafikantëve Moisi Habilaj dhe Sabaudin Çelajt, të cilët përmendën ish-ministrin si personi me të cilin ndanin të ardhurat e fitimit nga trafiku i drogës. Dhe tani erdhi lajmi ku si duket do të fundoset Tahiri, ku është zbuluar biseda e tij me Moisi Habilaj, ja biseda e tyre,Shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video,

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *