0

Plas rrjeti Tirane:Burri kap mat gruan police, e tradhtonte me kolegun e punës që e kishte regjistruar si “Klodiana”

Tradhëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një marrëdhënie ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër.Kësaj radhe rasti vjen nga dy efektivë të policisë që kanë një marrëdhënie të fshehtë jashtëmartesore.Publikimi i bisedës është bërë në Facebook nga fanpage-i “Lolita”, të cilët kanë shpjeguar se është burri i efektives së policisë që e ka zënë mat gruan e tij me…Klikoni ne reklam me poshtë lexoni me shumë informacione nga ky artikull

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *