0

Plas Sherri në emision live “Ik mu zhduk legen mu*i…Mos më çaj by**ën”, telefonuesi “i çmendur” shan Ardit Gjebrenë, dhe shikoeni si ja kthen Arditi (VIDEO)

Shihemi në gjyq të Ardit Gjebresë dhe Eni Çobanit. Madje telefonuesi nuk ka duruar dhe ka shpërthyer në ofendime ndaj Arditit. Ai fillimisht i thotë: “Mos fol, nuk ke punë ti”. Pastaj ai i drejtohet Gjebreas me fjalët: Mos më mbëj dërr, dërr, mos më çaj by**ën”. Po ashtu nuk mungoi edhe reagimi i Ardit Gjebrea Dhe Shikoni si ja kthen Ai…..për më shumë shtypni posht reklamenn dhe ju hapet kjo video shokuese nga emisioni:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *