0

Rrënqethëse! Ky ishte amaneti i fundit i Veselit pak para se ta mbyste vetën

Grua bëma hallall për çdo gjë’, këto kanë qenë fjalët dhe porosia e fundit e 45-vjeçarit nga komuna e Skivjanit të Gjakovës, para se ta vriste veten të premten që shkoi, në oborrin e shtëpisë së motrës së tij. Gazeta Express të martën ka qëndruar në familjen e viktimës, si dhe në vendin e punës, ku ai kishte punuar deri në muajin janar të këtij viti. Ata kanë rrëfyer rreth ngjarjes. Motivet që e çuan 45-vjeçarin drejt këtij akti nuk dihen. Ndërkohë, Policia e shtetit po i vazhdon hetimet rreth kësaj ngjarje të rëndë.Shtyp rekklamm shiko videon e plote kujdes pamjet:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *