0

Shihni si rrihen të burgosurit (kujdes, pamje të rënda)

Shihni si rrihen të burgosurit (kujdes, pamje të rënda)
Në një burg të Zelandës së Re, anëtarët e bandës Black Power xhiruan një video për të treguar se si ndeshen ata me njëri – tjetrin. Rrihen me rradhë me më të fortin. Pamjet tregojnë se gjithçka është reale dhe jo inskenim.
Shtypni ne reklamenme poshte shiko pamjet e tmerrshme…

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *