0

Shikoni sa bukur këndojn Vajzat e Kosovës me def (Video)

Në një krizë traditash, me të cilën po përballet populli shqiptar, janë vajzat nga Ferizaji të cilat po e mbajnë gjallë një pjesë të saj.
Ato tash e një kohë kanë formuar grupin e tyre, të cilat përmes këngëve tradicionale me def, po argëtojnë shumë dasma të kohës moderne, shkruan “Magazina.al”
Përveç grupit të defatoreve vajzat nga Ferizaj kanë edhe grupin e vallëtareve dhe tani janë mjaftë të pranishme në dasma. NDIQNI VIDEON ME POSHTE:

Video Link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *