0

Shikoni se si terrorizohen Shqiptarët ne burgjet e Greqisë, tmerr, shpërndajeni ta shikon Evropa (VIDEO PAMJE)

Sistemi peniticiar i Greqisë është “klient” i përhershëm në raportet e Amnesty International për kushtet në të cilat mbahen të burgosurit në këtë vend.
Një shqiptar ka nisur pamjet e kushteve të brendshme në të cilat mbahen të dënuarit në një burg grek. Qelitë janë pa dritare, kuzhina e sajuar dhe tualeteve u mungon higjena.Shtypni në katrorin me poshtë për te shikuar pamjet e tmerrshme, kujdes pamjet:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *