0

Shqiptari dhe Serbi masin forcat në ring..Shiko se cfarë i bënë serbit Boksieri shqiptarë (Video)

Njihuni me ‘luftëtarët’ shqiptarë në ‘Illyrian Fight Night II’ (Foto)
Organizimi i shqiptarëve në Zvicër ka marrë vëmendje të madhe dhe është bërë temë e dashamirëve të këtij sporti.Kjo fal punës dhe përkrahjes së mërgimtareve tanë dhe jo vetëm,pasi që vërehet interesim i madh gjithandej.
Shqiptari dhe Serbi masin forcat në ring..Shiko se cfarë i bënë serbit Boksieri shqiptarë per me shume ndiqe ngjarjen me poshte:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *