0

Tmerruese:Mjekët operojnë urgjent 20-vjeçaren, shokohen nga ajo që shohin në stomak

Një vajzë në Mumbai të Indisë është detyruar t’i nënshtrohet një operacioni urgjent për shkak të dhimbjeve të tmerrshme që i vinin nga stomaku.Ajo nuk hante dot dhe kishte vjellje të shpeshta. Gjatë operacionit mjekët kanë mbetur të shokuar kur kanë hapur stomakun e 20-vjeçares. Ata i kanë nxjerrë një top me flokë me peshë një kilogramë.Vajza i…Klikoni ne reklam me poshtë lexoni me shumë informacione nga ky artikull

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *