0

Woow! U shtir si i vdekur, 15 vite burg për “Mbretin” e Pop-muzikes Michael Jackson.Ja si e zbuluan (Video)

Një video që pretendon të tregojë imazhe të reja të Jackson të marra në një turmë gjatë vitit 2016, është postuar në YouTube.Videoja me titull Michael Jackson shfaqet pas shtatë vjetësh (2016) me dëshmi, pretendon se ylli i rënë mund të fshihet në Kanada ose Afrikë.Një ë për videon e ngarkuar nga kanali Ankthi i plotë Dude, thotë:

“Këtu janë disa dëshmi se Michael Jackson është ende gjallë.Video tregon disa fotografi historike të dyshuara të Jackson në maskim që nga vdekja e tij, por pretendon për të zbuluar dy të reja të “çfarë mund të jetë ylli i fundit” u ul në një audiencë të mbushur me njerëz.Ai pretendon se fotografia është marrë këtë vit, por nuk thotë se kur dhe ku është marrë.Videoja e titrave tha: “Çfarë mendoni tani? Disa thonë se ai është në Kanada tani, të tjerë thonë se është në Afrikë. Ndiqe me poshte lajmin e plote..

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *