0

Xhihani u dashurua në Gylserenin, por shikoni gruan e tij..!

Një burrë i pashëm si a,i ka qenë pre shumë shpesh e mediave rozë për jetën e tij personale, përcjell ORAvip.
Sido që të jetë,ai është sot është një baba dhe ka një jetë shumë të lumtur pranë familjes së tij. Didem Petekkaya, është gruaja fatlume e cila ka pranë një mashkull si Xhihani..
Ajo nuk është edhe aq simpatike si burri I saj.. Për më shumë vlerësoni vetë ju..per te pare videon klikoni mbi reklam….

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *